tiistai 5. kesäkuuta 2012

Ehdolle vaaleihin

Hyvä yhteiskunta rakentuu mielestäni kestävän kehityksen periaatteille, oikeudenmukaisuudelle ja vapaudelle. Haluan toimia noiden asioiden puolesta, joten päätin jonkin aikaa sitten pyrkiä ehdolle ensi syksyn kunnallisvaaleihin. Ehdokkuuteni varmistui eilen. Syksyn vaaleissa pyrin uuden Oulun kaupunginvaltuustoon Vihreän liiton ehdokkaana.

Edessä on varmasti uusia kokemuksia, kohtaamisia ja kiinnostavia keskusteluja. Aikaisemmin olen osallistunut kampanjatyöhön olematta itse ehdolla – kokemus lienee tällä kertaa hyvin erilainen. Odotan mielenkiinnolla, mitä tuleman pitää.

Teemoinani ovat kestävä kehitys ja joukko- ja kevyt liikenne. Minulle kestävä kehitys tarkoittaa niin sosiaalista, taloudellista kuin ekologistakin kestävyyttä. Nämä kestävän kehityksen eri ulottuvuudet kietoutuvat myös kiinteästi ja erottamattomasti toisiinsa. Niitä voidaan ja pitääkin edistää paikallisella tasolla.

Joukko- ja kevyt liikenne ovat voimakkaasti paikallisia kuntatason asioita. Ne liittyvät omalta osaltaan kestävään kehitykseenkin. Uutta Oulua on kehitettävä yhä painokkaammin joukkoliikenne ja kevyt liikenne huomioiden.

Kerron teemoistani ja niihin liittyvistä ajatuksistani lisää pitkin matkaa tässä blogissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pitkä tie

Ala-asteen lounastunnin ei ehkä kuvittelisi olevan yksi kirkkaimpia muistoja peruskoulusta. Muistan kuitenkin erään lounastunnin oikein hyv...