tiistai 24. heinäkuuta 2012

Kesätauko

Blogini on ollut kesätauolla. Vaikkei kesä ole ennätyksellisen kuuma ollutkaan, on blogin kirjoittamiselle ollut kovin niukasti aikaa. Ajattelua olen ehtinyt harrastaa vaikka kirjoittamaan en ole ehtinytkään.

Poutaa on melko hyvin Oulussakin riittänyt, joten olen käyttänyt aikaa ulkoilmassa: pyöräillen, jalkapalloillen, kaupungilla. Kesälomatkin ovat vasta edessä päin. Silloin ehtii varmaan jo taas kirjoittaakin. Huono omatunto on hieman vähäisen blogin pidon vuoksi kolkutellut.

Pari huomiota kesän tapahtumista: Paras joukkue voitti jalkapallon Euroopan mestaruuden. Näin totean ja myönnän kisoja edeltävät aavisteluni siitä, ettei Espanja nyt pärjäisi, kerta kaikkiaan vikaan menneiksi. Itse toivoin mestaruutta Ranskalle tai Saksalle. Olin harmissani, kun kovassa lohkossaan hyvin joukkueena pelannut Tanska ei edennyt pidemmälle.

Jalkapalloilusta vielä: Toivottavasti näemme lisää hyviä esityksiä Mestarien liigassa HJK:lta. Mika Väyrysen saapuminen vahvistaa joukkuetta – hyvät esitykset voivat tosin johdattaa Väykän pian taas ulkomaille.

Juuri päättynyttä pyöräilyn Ranskan ympäriajoa seurasin tänä vuonna poikkeuksellisen pintapuolisesti: britti voitti – yllätättävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pitkä tie

Ala-asteen lounastunnin ei ehkä kuvittelisi olevan yksi kirkkaimpia muistoja peruskoulusta. Muistan kuitenkin erään lounastunnin oikein hyv...