keskiviikko 22. elokuuta 2012

Vaalit lähestyvät

Syksyn kunnallisvaalit lähestyvät vääjäämättä ja kaikenlaista vaaleihin liittyvää pompahtelee esiin: ensimmäiset vaalikoneet aukeavat, kampanjatapahtumia järjestetään ja niin edelleen.

Tietääkseni Oulun alueen ehdokkaiden mielipiteitä kartoittavia vaalikoneita on auki vasta yksi – Forum24:n versio. Olen itsekin käynyt 15 kysymystä käsittävään vaalikoneeseen vastaamassa. Julkaisen lähipäivinä perustelut mielipiteilleni täällä blogissa, koska kysymyksiä ei ollut mahdollista kommentoida itse koneessa.

Vaaleihin niin olennaisesti kuuluvaa jalkatyötäkin on jo tullut tehtyä. Oulun vihreät esittäytyivät Suur-Oulun messuilla, joilla vierailin jokaisena messupäivänä. Eilen puolestaan oli Rotuaarilla vihreän eduskuntaryhmän kesäkokouksen aloitustapahtuma. Lisää on tietysti luvassa, kun vaaleja kohti kuljemme. Kesän hellittäessä telakalla ollut bloginikin herää jälleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Pitkä tie

Ala-asteen lounastunnin ei ehkä kuvittelisi olevan yksi kirkkaimpia muistoja peruskoulusta. Muistan kuitenkin erään lounastunnin oikein hyv...